Mirror Centre Zaalverhuur


Het Mirror Centre is als onafhankelijk health & wellness-centrum sinds 2004 een unieke ontmoetingsplek in Amsterdam. Je kunt hier dansen, zalen huren, trainingen volgen, mediteren, relaxen, muziek maken, mensen ontmoeten, eten of een drankje komen drinken. Wij zijn gevestigd in Amsterdam Oost (Muiderpoortstation) en beschikken over acht zalen (waaronder een gezellige lounge), drie therapieruimtes en een gezellige binnentuin. Al onze zalen kunnen gehuurd worden voor verschillende activiteiten.

Er is een uniek concept ontstaan, waarbinnen organisaties geheel zelfstandig, of in samenwerking met het Mirror Centre, workshops, trainingen en evenementen kunnen organiseren bij het Mirror Centre. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende etages, waarbij de indeling van het pand voor een open en unieke sfeer zorgt.


“Het Mirror Centre beschikt over de mooiste zalen van Amsterdam welke geheel naar smaak en sfeer ingericht kunnen worden”. 


Wij adviseren om een vrijblijvende offerte aan te vragen om in te kunnen spelen op u wensen, behoeften en mogelijkheden.  


Voor zakelijke doeleinden (cursussen, lezingen, vergaderingen) lenen de ruimten van het Mirror Centre zich uitstekend. Indien gewenst zijn wij in staat voor u een catering / borrel (inclusief hapjes) te verzorgen. Een eigen catering behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wij beschikken over professionele audio- en videoapparatuur, lichtapparatuur, zodat u elke gewenste sfeer kunt creëren. Bovendien is er mogelijkheid om gratis gebruik te maken van onze WIFI hotspot.


Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event, lezing en workshop? Vraag dan geheel kosteloos een vrijblijvende offerte aan via: vrijblijvende offerte of bel van maandag t/m donderdag van 09:00 - 17:00 met Deborah de Vries op (020) 468 6415